EXPOSICIÓ A OLOT “GERMANS COLLDECARRERA: ACTION PAINTING” (Febrer i Març 2017)

 

El proper dissabte 25 de febrer, a les 19.00h, l’Associació Àmbit Sant Lluc inaugurarà a la seva seu d’Olot l’exposició “Germans Colldecarrera: Action Painting” de l’Enric i la Carme Colldecarrera i Codina.

L’exposició mostrarà obres dels dos pintors, basades en l’Action Painting (la pintura d’acció), un moviment d’art abstracte que valora més l’acció i el gest de pintar que el resultat final de l’obra pictòrica acabada.

Després d’un període sense pintar, tots dos es van reiniciar en l’activitat de pintar amb molta força, però cadascú fent el seu camí. Esperonats per aquesta exposició en la que han coincidit, volen aprofitar per presentar i donar a coneixer la tècnica de l’”Action Painting”.

Els valors de la pintura de l’Enric Colldecarrera es basen en l’espontaneïtat i l’atzar. A la Carme Colldecarrera li agrada pintar intuïtivament i de forma ràpida perquè considera que així l’obra és més efectiva.

Les obres seran un recull d’inquietuds, preocupacions i sensacions que volen plasmar els pintors sobre el seu dia a dia.

L’exposició es podrà visitar fins el 25 de març a la seu d’Àmbit Sant Lluc (Plaça Rector Ferrer, 13, 1r. pis). L’horari de la sala és de: divendres i dissabtes, de 19h a 21h, i diumenges de 11h a 13h i de 19h a 21h.

 

Aquí us deixo el reportatge que ens va fer TV OLOT fa uns mesos en motiu de dues exposicions que vam fer tots dos a Olot, aquest cop per separat. L’entrevista comença al minut 17.14 (coincidència!!!) i podreu conèixer una mica més la nostra manera de pintar i el nostre recorregut en l’art.

I per si el video d’aquí sota no funciona, podeu veure l’entrevista a la web de TV olot. Aquí teniu l’enllaç